<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d6692639541270171878\x26blogName\x3d%E2%99%A5c0rnett0+l0ve%E2%99%A5\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://littlebabyboo-kynasakinah.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://littlebabyboo-kynasakinah.blogspot.com/\x26vt\x3d-8598210544158583430', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script> <iframe src="http://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID=3054107564476057249&blogName=url.blogspot.com&publishMode=PUBLISH_MODE_BLOGSPOT&navbarType=BLACK&layoutType=CLASSIC&homepageUrl=http%3A%2F%2Furl.blogspot.com%2F&searchRoot=http%3A%2F%2Furl.blogspot.com%2Fsearch" height="30px" width="100%" marginwidth="0" marginheight="0" scrolling="no" id="navbar-iframe" frameborder="0"></iframe> <div id="space-for-ie"></div>
Kyna L'vans Official
ATTENTION Blog ini 100% hak milik KYNA SAKINAH . Anda dilarang untuk menggunakan bahasa kasar . Be nice ! thank you :D






Blog Berwajah Baru ! =)
Saturday, April 28, 2012

Hello guys !
Ehem Ehem !
Siapa suka stalk blog Kyna ,
haha ! See~ blog berwajah baru .
Cute tak cute tak ?
Aloooooooo , tak mohh kawan ,huh ! *merajuk.jpg*
HAHA ! K , gedik ! :P
BTW , thanks to my sis RARA ELMO .
Dia yang tolong buat en ?
Seriously , I like my new blog .
Thanks sangat2 sis .
ILEBBBIUWWWW SO MUCH !
Hihi <3
Ehem ! Jangan JELLY tauuuuuuu .
HAHA !
Apa comment korang tentang blog Kyna yang
baru ?

writtern @3:09 AM

SAHABAT ATAU KAWAN ?
Thursday, April 26, 2012



Assalamualaikum semua :D
Apa khabar ? Harap2 sihat ya ^^v
Nampak tak 'TITTLE' diatas ?
K , good ! (Y)
Korang mesti ada 'FRIEND' kan ?
Tapi 'FRIEND' korang tu apa ya ?
SAHABAT atau KAWAN ?
Selalu orang sebut KAWAN BAIK , SAHABAT
BAIK takde ke ?
Yang selalu kita dengar KAWAN BAIK dan SAHABAT SEJATI
kan ?
Mana yang paling bagus ?
Mehhhh sini nak bagitauuuu mehh ;*


Perbezaan KAWAN Dan SAHABAT:-
Kawan:Kawan hanya ada time kita senang je . Time kita susah dia
takde . Itulah KAWAN.

Sahabat:Sahabat ada waktu kita susah dan senang . Time kita sedih dia
ada di sisi kita . Dia cuba buat kita gembira ataupun dia turut
menangis sekali . Masa kita jatuh , dia tolong bangunkan
kita , bagi kita semangat balik . Itulah SAHABAT !


Cuba tekan gambar kat atas tu . Apa ? Tak nampak ? K , takpe .
Biar Kyna yang tulis .



"Aku mencintai sahabtku dengan segenap jiwaku , sahabat yang baik
adalah yang seiring dengank&menjaga nama baikku ketika aku hidup selepas mati,
ku hulurkan tangan kepada sahabatku untuk berkenalan kerana
aku akan merasa senang, semakin ramai sahabat , aku semakin percaya diri ,
aku selalu berharap mendapat sahabat sejtai yang tidak luntur
dalam suka/duka , jika aku dapat , aku ingin setia padanya. " -IMAM SHAFIE-



K , sumpah terharu dengar kan ? Huh , susah nak cari Cinta Sehidup Semati dan susah
nak cari Sahabat Sejati . So , lepas ni korang boleyy tengok 'FRIEND'
korang tu KAWAN ke SAHABAT . Hee~
K ,lah . Itu je nak sampaikan . Thanks to readers ! :D

writtern @1:38 AM